
Polska firma SONKO, znana m.in. z kultowych wafli ryżowych, wprowadza na rynek napoje roślinne ORGANIC BIO. Na sklepowe półki trafiły właśnie: napój sojowy, migdałowy, owsiany oraz ryżowy.
Produkty te są doskonałym sposobem na stworzenie pełnowartościowych śniadań. Ze względu na swój prosty i naturalny skład można z nich przygotować pyszne i zdrowe posiłki, dzięki którym z energią zaczniesz każdy dzień.
Zdrowszy styl życia i pełnowartościowe śniadanie z SONKO ORGANIC BIO
Coraz więcej osób decyduje się na zmianę nawyków żywieniowych nie tylko z uwagi na własne zdrowie, ale również w trosce o dobro naszej planety. Roślinne alternatywy mleka zawierają mniej zbędnych kalorii, tłuszczu i cukru, a przy tym świetnie smakują.
Napoje roślinne SONKO to produkty stworzone z wysokiej jakości składników z certyfikatem BIO zamknięte w pięknych opakowaniach. Są: wegańskie, nie zawierają laktozy, cukru i aromatów. Co ważne dla alergików napój migdałowy, ryżowy oraz sojowy są naturalnie bez glutenu.
O ile latem na śniadanie najchętniej sięgamy po owoce, jesienią i zimą potrzebujemy czegoś bardziej sycącego. Doskonałą podstawą do przygotowania zdrowych posiłków są napoje roślinne SONKO ORGANIC BIO. Można wykorzystać je na wiele sposobów:
• ugotowanie owsianki lub jaglanki na napoju migdałowym lub sojowym nadaje kremowej konsystencji oraz wspaniałego smaku,
• a ulubiony napój roślinny z serii ORGANIC BIO świetnie sprawdzi się w misce z płatkami śniadaniowymi czy domowym musli.
Do tego poranna kawa z roślinnym napojem SONKO ORGANIC BIO pobudzi Cię do działania na cały dzień. Dla osób lubiących lekki, niewinne przyjemności przy kawie dodamy, że tak przygotowana idealnie komponuje się z kultowymi waflami w ulubionej czekoladowej lub jogurtowej polewie.