Uroda
Forum - Twarz bez wyrazu
2010-03-07 16:59:05
Czarodziejka
Czarodziejka
Twarz bez wyrazu
Witam serdecznie.
Mam problem z twarzą-jest pozbawiona koloru.Rano wstaję blada i tak już jest przez cały dzień i dodam że nie chodzi o odcień skóry bo jeszcze nie dawno miałam śniadą cerę a teraz nie wiem co się stało.Prawdę mówiąc wyglądam jak śmierć i jeśli się nie umaluję to wyglądam strasznie.Proszę o pomoc bo nie wiem co robić
Pozdrawiam i z góry dziękuję
2010-03-07 20:04:12
Wiki
Wiki
Twarz bez wyrazu
Hej czarodziejko! Jeśli zawsze miałaś bladą cerę, a teraz nie, być może masz anemię? Wbrew pozorom anemia - szczególnie początkowo - nie jest uciążliwa, i objawia się m.in. bladością cery!
2010-03-09 15:45:19
lyrics
lyrics
Twarz bez wyrazu
Pij soki z marchwi i brzoskwini, to ci na pewno poprawi koloryt skóry, będzie wyglądać brzoskwiniowo:) A blada cera też jest ładna, więc nie przesadzaj z makijażem, bo to nie wygląda dobrze , kiedy masz brązową twarz, a blade dłonie i szyję. Badania w kwestii anemii oczywiście jak najbardziej polecam wykonać, choćby dla spokojnego sumienia.
2010-03-29 12:43:25
Thelesis
Thelesis
2010-04-08 20:42:22
Ruda
Ruda
Twarz bez wyrazu
Mamy coraz wiecej sloneczka, wiec wkrotce moze troszke sciagniesz na siebie naturalnych promieni slonecznych. Ale moze faktycznie warto sprawdzic, czy z twoim zdrowkiem jest wszystko ok?
2010-04-27 18:35:11
jarek13
jarek13
Twarz bez wyrazu
Wydaje mi się, że na wiosnę to raczej normalne. Jak zaczniesz więcej przebywać na powietrzu to się zmieni.
---------------------------------------
obozy letnie - zielone szkoły
Inne Nowości
25-06-2010
Czar letnich kurortów
Wakacje będziesz spędzać w nadmorskich kurortach i już teraz pytanie co spakować do walizek spędza Ci sen z powiek? Sprawdź...
Komentarzy: 0
25-06-2010
Muzyczne lato, stylowe lato...
Wakacje to gorący okres nie tylko ze względu na wysokie temperatury - od kilku lat lato w Polsce kojarzy się przede wszystkim z...
Komentarzy: 0