Jesteś tutaj: Strona GłównaForumUroda

Uroda

Forum - Krostki na ramionach

2010-03-06 21:17:37
nadia11

Krostki na ramionach

Od jakiegos czasu mam wypryski na ramionach . Nie moge zalozyc na impreze niczego na ramiączkach . Na twarzy nic nie mam , raczej sporadycznie male krostki , ale na ramionach jest ich wiecej i sa raczej duze . Co mam zrobic , zeby zniknely ? Czy to wina diety ? Myslalam ze to uczelenie od mydla , ale nie sadze .

2010-03-07 11:01:21
lyrics

Krostki na ramionach

Może to nie uczulenie, bo miałabyś krostki na całym ciele, ale dieta ma wpływ na takie rzeczy, więc zwróć uwagę na słodycze, orzechy, przyprawy typu: ketchup, bo one mogą nasilać te dolegliwości
2010-03-07 17:04:09
Czarodziejka

Krostki na ramionach

Miałam ten sam problem i było to uciążliwe.Poszłam do dermatologa i okazało się że wystarczyła odpowiednia kuracja i krostki zniknęły.Dodam że cała kuracja trwała ok 3 tygodnie i kosztowała mnie ok 25zł i było warto więc może Ty też spróbuj.Pozdrawiam 
2010-03-17 20:11:04
barbie

Krostki na ramionach

Kochana, kup tonik aloesowy Ziai za 5 zł i przecieraj krostki dwa razy dziennie, ja w ten sposób pozbyłam się krostek na plecach, i żadne blizny nie zostały. Tylko ich nie drap, bo może Ci się sprzeciwić :(

Pozdrawiam :)

Bo dawno mnie tu nie było :* 

2010-03-27 14:58:26
anetka

Krostki na ramionach

Hej, możesz spróbować wybrać się do dermatologa, ja na walkę z trądzikiem dostałem Epiduo i jestem bardzo zadowolona, ale jeśli masz od czasu do czasu jakieś krostki możesz spróbować zwykłych toników albo czegoś z serii garnier. Moja koleżanka smaruje na noc pryszcze pastą do zębów :D ponoć wysusza i wygląda to trochę ładniej ;p
2010-03-29 12:42:25
Thelesis

Krostki na ramionach

Ja po Epiduo miałam straszne zaczerwienienia. Jakoś chyba mam za delikatną skórę do tej maści. Ale miałam w domu zwykłą maść ichtiolową, która działa przeciwzapalnie i musze powiedzieć, że działa. Co prawda jak przestaje używać to krostki wracają, ale nia znalazłam jak na razie lepszego sposobu.
2010-03-29 12:42:25
Thelesis

Krostki na ramionach

Ja po Epiduo miałam straszne zaczerwienienia. Jakoś chyba mam za delikatną skórę do tej maści. Ale miałam w domu zwykłą maść ichtiolową, która działa przeciwzapalnie i musze powiedzieć, że działa. Co prawda jak przestaje używać to krostki wracają, ale nia znalazłam jak na razie lepszego sposobu.

Inne Nowości

25-06-2010
Czar letnich kurortów
Wakacje będziesz spędzać w nadmorskich kurortach i już teraz pytanie co spakować do walizek spędza Ci sen z powiek? Sprawdź...
Komentarzy: 0
25-06-2010
Muzyczne lato, stylowe lato...
Wakacje to gorący okres nie tylko ze względu na wysokie temperatury - od kilku lat lato w Polsce kojarzy się przede wszystkim z...
Komentarzy: 0

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu

Galeria Zdjęć

galeria
wszystkie:
|

moda zdjęcia | fryzura włosy długie | Bukiety Wrocław | Kredyty bez bik | SPA | alufelgi | Rolki | Sklep Turystyczny | Sprzęt sportowy | stomatolog warszawa | dom weselny | fryzjer naomi iława | alufelgi | Plecaki Szkolne | prace magisterskie | sprzedam psa | Łeba Noclegi | pisanie prac licencjackich | luksusowe apartamenty | Bemary elektryczne i gazowe | Modelowanie włosów | Kosmetyki naturalne Florame | Noclegi w Łebie | konferansjer | imprezy integracyjne |