Uroda
Forum - Krostki na ramionach
nadia11
Krostki na ramionach
Od jakiegos czasu mam wypryski na ramionach . Nie moge zalozyc na impreze niczego na ramiączkach . Na twarzy nic nie mam , raczej sporadycznie male krostki , ale na ramionach jest ich wiecej i sa raczej duze . Co mam zrobic , zeby zniknely ? Czy to wina diety ? Myslalam ze to uczelenie od mydla , ale nie sadze .
lyrics
Krostki na ramionach
Czarodziejka
Krostki na ramionach
barbie
Krostki na ramionach
Kochana, kup tonik aloesowy Ziai za 5 zł i przecieraj krostki dwa razy dziennie, ja w ten sposób pozbyłam się krostek na plecach, i żadne blizny nie zostały. Tylko ich nie drap, bo może Ci się sprzeciwić :(
Pozdrawiam :)
Bo dawno mnie tu nie było :*
anetka
Krostki na ramionach
Thelesis
Krostki na ramionach
Thelesis
Krostki na ramionach
anetka
Krostki na ramionach
Hej dziewczyny ;*
Jeśli chodzi o mnie to poszłam do dermatologa by zapytać czy coś da się zrobić z moją buzią, okazało się, że tak. Przepisała mi lek epiduo. Powiedziała mi także parę ważnych rzeczy które może Wam też się przydadzą:
* jeśli ma się problem z wągrami (tak jak w moim przypadku); najpierw trzeba iść na oczyszczanie buzi i tydzień po nim zacząć stosować ten lek
*na początku robić przerwę 4dni i z czasem jeśli zauważa się mniejsze zaczerwienienie zmniejszać ten okres przerwy do 3dni potem do 2 i jeśli będzie ok stosować go codziennie
*to jest leczenie i ten proces jest długotrwały
*przed zastosowaniem leku trzeba umyć buzię, odczekać 30min i dopiero nałożyć krem, jeśli krem bardzo podrażnia skórę to po użyciu kiedy się wchłonie trzeba zastosować krem nawilżający
*ilość kremu to na opuszku palca ziarko grochu, rozdzielic na 5: czoło, policzki, nos i broda
To tyle jeśli chodzi o instrukcje jakie dostałam od mojej Pani Dermatolog.
Pozdrawiam;*