Uroda
Forum - balsamy do ciała z opalizującymi drobinkami
palomaa
balsamy do ciała z opalizującymi drobinkami
cześć dziewczyny!
co sądzicie o balsamach do ciała z opalizującymi drobinkami?są ostatnio bardzo modne - pełno firm wydaje kosmetyki w takiej wersji, chociażby Dove mleczko do ciała - kupiłam i powiem wam ze mam mieszane uczucia. Po pierwsze, wcale to dobrze nie wyglada, wydaje mi się ze wręcz pzreciwnie, świecę się jak szalona i brudzą mi się ciuchy. No a po drugie, wyskakują mi po tym wypryski!! Czy też tak macie??
I co wogóle o tym sądzicie - czy podoba wam się jak widzicie kogoś takiego błyszczącego się?? moż
nika
nadia11
Używałam kiedyś kremu do twarzy firmy Soraya , było to kilka lat temu , kiedy moja twarz jeszcze nie potrzebowała żadnego pudru itp . Krem był bardzo dobry , nie pamiętam dokładnej nazwy , ale był z drobinkami złota . Szybko się wchłaniał i pozostawiał cerę świeżą i lekko opaloną . Cera nie błyszczała się i nie musiałam używać dodatkowo pudru.
Obecnie nie używam takich kosmetyków , czasami tylko używam kremu Olay Słoneczna Cera , aby wyglądać na lekko opaloną . I rzeczywiście on działa , lecz używam go raz w tygodniu . Gdy zaczęłam go używać codziennie miałam rzeczywiście pożniej wypryski.
Niektóre balsamy do ciała z op. drobinkami brudzą ubrania , dlatego raczej ich nie używam . Moim sprawdzowym sposobem na to aby wyglądać na opaloną jest używanie pudru bronzującego np w kulkach . Specjalnym pędzlem muskam policzki , lekko nosek i jeżeli mam sukienkę lub bluzkę z dekoltem muskam też dekolt . Wydaję mi się , że zawsze wyglądam słonecznie - naturalnie .
Pozdrawiam , Nadia xx
barbie

kika75