Jesteś tutaj: Strona GłównaForumUroda

Uroda

Forum - Witaminy

2009-05-16 13:39:56
nadia11

Witaminy

Hello :)

Mam pytanie :  kupiłam sobie witaminy na włosy i paznokcie oraz inne tabletki -ekstrakt z zielonej herbaty. Czy moge brac je razem , czy powinnam np . witamy na włosy brac w obiad (podczas posiłku) a te drugie innym razem . Czy moge je łykać razem ?

Pozdr, Nadia x x 

2009-05-17 21:07:48
anette

Witaminy

wydaje mi się że nie powinno się mieszać zbyt wielu suplementów diety, ale w Twoim przypadku, tj tabletki z ekstraktem z zielonej herbaty i witaminy na wzmocnienie paznokci to chyba nic groźnego, tak wiec śmiało lykaj je razem - chyba ze w ulotce pisze inaczej. W koncu mozna pic zielona herbate i lykac rozne witaminy, czyz nie?śmiech
2009-05-18 18:57:51
chmura

Witaminy

Na wlosy i paznokcie polecam Belisse. Naprawde dobra!
2010-01-18 15:34:27
barbie

Witaminy

Nadio, a po co od razu szprycować się tyloma tabletkami, nie lepiej wprowadzić do diety więcej owoców i warzyw, pic zielona herbatę? 
2010-01-18 18:19:21
lyrics

Witaminy

brałam belisse i nie polecam- efekt jej brania był tylko taki , że wchłonęłam trochę chemii i staraciłam kasę na chyba 3 jej opakowania;/
2010-03-04 11:42:39
Bakalia

Witaminy

Też brałam tab. tego typu i też bez zmian. Dlatego postanowiłam zmienić taktykę i zamiast brać konkretnie czegoś na włosy, paznokcie, zdrową skórę pije witaminy Plusssza - mają zestaw witamin i minerałów, także uzupełniam wszystkie witaminy od razu. Kurację zaczęłam nie dawno, jak na razie czuje się mocniejsza, cienie pod oczami jeszcze nie zniknęły ale dzielnie czekam ;]
2010-03-04 12:12:34
lyrics

Witaminy

Co do plusza mogę się zgodzić, że jest dobry. Piję z tej firmy magnez+B6 , bo często miewam skurcze mięśni i pomaga mi. Nie biorę tego non stop , ale często z przerwami i jest ok:)
2010-03-05 13:00:12
Bakalia

Witaminy

I ja też miałam skurcze mięśni, choć byłam przekonana, że poprostu źle śpię i to przez to. Ale ostatnio jakoś ich nie mam, także może to dzięki witaminom.
2010-03-29 13:03:30
Thelesis

Witaminy

Bakalia, piszesz, że bierzesz Pluszzz - wszystkie witaminy. Ale czy to nie jest tak, że jak nie potrzebujesz jakiejś witaminy (masz jej w organizmie wystraczająco dużo) to nie powinno się brać dodatkowo? Takie zestwy własnie jak Pluszzz (chyba jest jeszcze Centrum) to przy anemii dobre, ale w innyc poważniejszych schorzeniach? Ja osobiście polecam Immunocal. Po pierwsze dlatego, że to nie chemia, tylko naturalny produkt. Po drugie wreszcie nie chodzę taka ospała, nie mam grymasu pod tytułem "spaniel" i zasuwam na siłkę. Jak się ma więcej energii to jakoś wszystko się ławtiejsze wydaje. Nawet chudnięcie śmiech
2010-03-29 14:44:24
nadia11

Re: Witaminy

Thelesis:
... Jak się ma więcej energii to jakoś wszystko się ławtiejsze wydaje. Nawet chudnięcie śmiech...

Super ! To jest moj cytat dnia :) Akurat mam w sobie tyle energi dzis i weszlam tutaj aby poczytac co moje forumowiczki pisza i ciesze sie ze to przeczytalam , haha !!
Tak trzymac ! Dziewczyny , my mamy w sobie wlasne witaminy !! Obudzcie sie z zimowego snu ! Stac nas na wiele !!!!!!! :) Miłego dnia !

2010-03-30 19:20:15
Bakalia

Witaminy

Ja akurat mam w domu zawsze dwa opakowania Plusssza- z magnezem i takiego Multiminerały. Ale jest i wiele innych - i to właśnie każdy na coś innego- żelazo, witamina C i jeszcze kilka innych.

Mam bardzo kiepską dietę, a to uczulenie, a to brak czasu i nastroju na lepszą dietę - także wiem, że braki w witaminach mam duże :) Ale każdy może znaleźć zestaw odpowiedni dla siebie. 

2010-03-31 00:10:21
Wiki

Witaminy

wzięłam się ostatnio ostro za siebie - regularnie ćwiczę, kremuję się, chodzę do sauny parowej no i wcinam suplementy oli-femin. Pierwszy raz w życiu przyjmuję NNKT i powiem Wam że efekt jest póki co bardzo dobry! Skóra jest wyraźnie bardziej nawilżona, gładsza, a gdy przyjęłam dwie kapsułki w ciągu jednego dnia - na dzień następny była tłusta! A normalnie mam skórę suchą jak wiór. Tak więc jestem zadowolona z działania i gorąco polecam! - To nie reklama!:)
2010-04-30 10:04:20
Jagoda

Witaminy

Ja też jestem zwolenniczką Plusssza - tylko ostatnio odkryłam tego gotowego w butelce - Plusssz Up:D W pracy miałam problem żeby sobie normalego zrobić wiec ta butelka to dla mnie rozwiązanie idealne. Do tego ma guaranę wiec lepiej mi się pracuje.
2010-07-31 22:34:15
Lusiek276

Witaminy

Ja czasem Plusz kupuję, ale zazwyczaj biorę jakąś Skrzypowitę albo Capivit, żeby wzmocnić włosy i paznokcie. W sumie efekty są. Farbuje włosy i dzięki tym specyfikom szybciej mi się regenerują :)

Inne Nowości

25-06-2010
Czar letnich kurortów
Wakacje będziesz spędzać w nadmorskich kurortach i już teraz pytanie co spakować do walizek spędza Ci sen z powiek? Sprawdź...
Komentarzy: 0
25-06-2010
Muzyczne lato, stylowe lato...
Wakacje to gorący okres nie tylko ze względu na wysokie temperatury - od kilku lat lato w Polsce kojarzy się przede wszystkim z...
Komentarzy: 0

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu

Galeria Zdjęć

galeria
wszystkie:
|

moda zdjęcia | fryzura włosy długie | Bukiety Wrocław | Kredyty bez bik | SPA | alufelgi | Rolki | Sklep Turystyczny | Sprzęt sportowy | stomatolog warszawa | dom weselny | fryzjer naomi iława | alufelgi | Plecaki Szkolne | prace magisterskie | sprzedam psa | Łeba Noclegi | pisanie prac licencjackich | luksusowe apartamenty | Bemary elektryczne i gazowe | Modelowanie włosów | Kosmetyki naturalne Florame | Noclegi w Łebie | konferansjer | imprezy integracyjne |