Różności..

Forum - Co się kręci w waszym CD??

2010-02-03 13:43:14
sophie

Co się kręci w waszym CD??

Jaką płytę ostatnio maglujecie?Macie jeszcze czas na słuchanie muzyki, czy ogranicza się to tylko do słuchania radia w pracy? Niestey mnie coraz częściej sie to zdarza, bo czasu na relaks coraz mniej.Kiedy juz mam chwilkę sięgam po płytkę Marii Peszek, Amy Winehouse,ogólnie lubie kobiece rytmy, skusiłam sie tez na nową płytkę Chylińskiej i nie żałuję .

Ciekawa jestem jakie są wasze gusta muzyczne?

2010-02-03 13:54:41
lyrics

Chylińską ostatnio słuchałam i niestety mi nie przypadła do gustu z nowym wydaniu. Wolę klimaty bardziej rockowe i punkrockowe, albo popowe ballady:) I jeszcze czasem muzykę instrumentalną.
2010-02-03 20:35:51
Wiki

tylko radio ESKA (ależ to zabrzmiało niczym reklama:)) i to w dodatku techno - lepiej mi się wtedy sprząta i pracuje (ale nigdy nie w samochodzie - w ogóle nie słucham muzyki prowadząc auto bo wtedy łatwo się dekoncentruję) Nie mogę podać wam żadnych wykonawców - lubię po troszę wszystko, ale techno najbardziej - energetyzuje mnie ;)
2010-02-05 07:54:36
lyrics

Ja tam techno nie znaoszę, ale muzyka jest produkowana do różnych odbiorców:)

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu

moda zdjęcia | fryzura włosy długie | Bukiety Wrocław | SPA | alufelgi | Sprzęt sportowy | stomatolog warszawa | dom weselny | fryzjer naomi iława | alufelgi | Plecaki Szkolne | prace magisterskie | sprzedam psa | dermatolog warszawa | Łeba Noclegi | pisanie prac licencjackich | luksusowe apartamenty | Modelowanie włosów | Noclegi w Łebie | konferansjer | automyjnia | Sklep sportowy | złoto | studio nagrań warszawa | sukienki | nowoczesne obrazy |