Różności..

Forum - Szerokie biodra

2010-02-01 14:32:32
agnieszka22

Szerokie biodra

Jak zatuszować szerokie biodra? Proszę o rady na własnym doświadczeniu. Czytałam, co mniej więcej powinna nosić osoba o mojej figurze( gruszka), ale czasem wydaje mi się, że to działa w odwrotną stronę. Jakie jest wasze zdanie? Co nosić?
2010-02-01 15:00:29
kasia1

Szerokie biodra

Hej,

Jeśli masz szerokie biodra i nie chcesz ich jeszcze bardziej poszerzyć powinnaś kilku rzeczy unikać:

-zwróć uwagę by bluzki i tuniki nie kończyły sie na linii bioder(będzię to niepotrzebnie przyciągać do nich uwagę)

-unikaj poziomych pasków na poziomie bioder

-tuniki, choc rewelacyjne dla twojego typu figury, nie powinny kończyć się falbanką, doda to Twoim biodrom kilku kolejnych centymetrów

-unikaja również zbyt krótkich bluzek,a także jasnego koloru w dolnej części garderoby

Mama nadzieję że moje wskazówki Ci pomogą.Pamiętaj ,że szerokiie biodra to atrybut kobiecości i wielu mężczyzn szaleje za krągłymi pupkami;)

2010-02-01 15:13:31
barbie

Szerokie biodra

Zgadzam się z poprzedniczką, dodatkowo dokładam swoje dośwaidczenia, unikaj spodni i spódnic biodrówek, ubieraj się w różnego rodzaju wzory :)
2010-02-01 15:37:07
agnieszka22

Szerokie biodra

Dzięki dziewczyny:)

Właśnie mam takie jedne spodnie w pionowe paski i sięgają one powyżej kości biodrowej, ale mam wrażenie, że mnie pogrubiają;/ Możliwe to jest, czy ja już mam jakieś omamy?;D

2010-02-02 16:35:49
agnieszka22

Szerokie biodra

Macie jeszcze jakieś pomysły? I jak to jest z tymi pionowymi paskami na spodniach rurkach?
2010-02-02 17:11:49
barbie

Szerokie biodra

KOchana, pionowe pasy wyszczuplaja i wydłużają, dodają kilku cm :) Więc śmiało możesz je nosić :)
2010-02-02 20:47:51
agnieszka22

Szerokie biodra

Całe szczęście. Chociaż ja mam wrażenie, że w tych spodniach wyglądam grubiej niż w innych;/ Słyszałam też , że te pasy wyszczupalają kiedy się nie zaginają, w jakiś szerokich spodniach, a jak się zaginają to jest odwrotnie. Jak wynika z waszych obserwacji?
2010-02-11 12:35:28
agnieszka22

Szerokie biodra

Up up! Jak to dokładnie jest z tymi pasami i czernią? W programie Trinny i Susanah było mówione, że czerń oczywiścxie pomniejsza lae też dodaje lat i sprawia wrażenie ciężkości

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu