Różności..
Forum - ładne włosy w zimie
korba
barbie
ładne włosy w zimie

nika
ładne włosy w zimie
barbie
ładne włosy w zimie
Kochana, a wypróbowałaś już jedwab?
Kup jedwab Biosilk albo Delia, rozetrzyj kroplę na dłoniach i delikatnie rozetrzyj na włosach:) Oczywiście używamy tylko odrobinki, aby nie natłuszczać włosów:) cena to ok. 5-7 zł
korba
ładne włosy w zimie
nika
Re: ładne włosy w zimie
barbie:
Kochana, a wypróbowałaś już jedwab?
Kup jedwab Biosilk albo Delia, rozetrzyj kroplę na dłoniach i delikatnie rozetrzyj na włosach:) Oczywiście używamy tylko odrobinki, aby nie natłuszczać włosów:) cena to ok. 5-7 zł
Barbie - nie próbowałam, ale oczywiście wypróbuję:) mam nadzieję że pomoże bo rozpacz mnie ogarnia na widok tych moich kłaków.. Dzienks;)!!
barbie
ładne włosy w zimie
Korba polecam Ci pianki Welli, są do długich i krótkich włosów, musisz sobie dobrać indywidualnie do własnej długości. Jest też od Welli seria Shockwaves, one przy okazji mają ochronę przed temperaturą.
Polecam Welle z tego względu, że jeszcze nigdy mnie nie zawiodła, zdecydowanie odradzam Taft, skleja i przetłuszcza włosy 
Nika mam nadzieję, że jedwab pomoże 
Ewentualnie są dostępne w drogeriach i sklepach kosmetycznych specjalne kosmetyki zapobiegające elektryzowaniu się włosów, ale wiem, ze nie są one skuteczne. Najzwyklejszy jedwab powinien pomóc. I jeszcze jedna moja sugestia: nie kupuj jedwabiu w aptece, bo zapłacisz ok. 15 zł za ten sam, który w drogerii/sklepie kosmetycznym kosztuje 6-7 zł.
Mam nadzieję, że moje rady będą przydatne 
Pozdrawiam
korba
ładne włosy w zimie
barbie
korba
ładne włosy w zimie
barbie
ładne włosy w zimie
Nivea to świetna firma, maja bardzo dobre kosmetyki do pielęgnacji włosów i do pielęgnacji ciała 
Jeżeli widzisz poprawę to bardzo dobrze :) Jednak pianka może bardzo pomóc
easyrider