Różności..

Forum - zakazana reklama i seks

2010-01-18 11:37:12
Wiki

zakazana reklama i seks

Co myślicie o tej reklamie...: http://www.youtube.com/watch?v=WO6PAFLat3A&feature=related

Wg mnie świat byłby znacznie prostszy i łatwiejszy, gdybyśmy uczyli nasze dzieci takiego normalnego podejścia do seksu. Niestety sama mam wdrukowane przeświadczenie że seks jest  grzesznym,  wstydliwym.. 

W ogóle to dla mnie temat rzeka, ale poczekam na wasze komentarze:)

Pozdr:)

2010-01-18 12:44:15
lyrics

zakazana reklama i seks

Jak dla mnie reklama bardzo śmieszna:D A tak na poważnie, to myślę, że ta edukacja powinna być preprowadzana w miarę wcześnie, oczywiście u każdego dziecko w innym czasie, bo różnie jest z tą "dojrzałością"emocjonalną. Nie pamiętam, jak to było w moim przypadku, ale jakoś tak wiedziałam , o co chodzi i uważam , że tak jest spoko. To , że dziecko wcześnie się dowiaduje, skąd się biorą dzieci nie znaczy, że samo będzie chciało z tego zbyt wcześnie korzystać.
2010-01-18 13:26:37
wendy

zakazana reklama i seks

reklama jest super!!! uśmiałam się do łez..

Ja też uważam że nasze społeczeństwo pod względem edukacji seksualnej jest wciąż w powijakach.. Np  w holandii podejście do seksu jest wg mnie o niebo zdrowsze.. co wcale nie znaczy, że wszyscy tam sypiają z byle kim i byle gdzie.. Na pewno jest większe równouprawnienie - tam kobieta, która jest samotna i od czasu do czasu sypia z różnymi samotnymi facetami, na pewno nie zostanie zaszufladkowana jako kurwa, jak to ma miejsce w Polsce...

Wiele osób szokuje sławna ulica czerwona w nl... tymczasem to jest po prostu brak hipokryzji, spójrzcie ile u nas jest "tajskich salonów masaży"..

2010-01-18 18:15:14
lyrics

zakazana reklama i seks

"tajskie salony masaży":D;D;D
2010-01-18 22:12:34
emilka

zakazana reklama i seks

reklama is the best:))))
2010-01-19 08:51:26
beatka

zakazana reklama i seks

:))))) no ja raczej nie chciałabym mieć takiej mamy:))))
2010-01-19 10:53:03
lyrics

zakazana reklama i seks

oj ja też nie, chociaż moja i tak lubi się ze mnie naśmiewać na każdy temat , ale jeszcze takiej sytuacji nie miałam i mieć nie chce:P

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu