Różności..
Forum - Biura podróży
katida
Biura podróży
które z biur podróży polecacie, a które odradzacie?
chcę zaplanować już urlop, załapać się może na jakieś fajne first minute - teraz na to sezon, a u mnie w pracy "kto pierwszy ten lepszy" - termin urlopu trzeba bukować dużo wcześniej...
monia
Biura podróży
lyrics
emilka
Biura podróży
katida
Biura podróży
mnie konkretnie interesują oferty na wyjazdy z małymi dziećmi.
tak, żeby i poziom hotelu był dostosowany do ich potrzeb, i zajęcia jakieś może organizowane dla maluchów, no i wolałabym uniknąć zanieczyszczonych kurortów.
póki co rozglądałam się i w oko mi wpadły oferty scan holiday (a konkretnie ich reklamy w tv, np: http://www.youtube.com/scanholiday#p/a/u/1/KHjxkwJkvrI ) inne biura jakoś nie są bardzo bogate jeśli chodzi o propozycje dla najmłodszych...
Neckermann słyszałam że fajny, ale jakoś mnie nic konkretnie nie zainteresowało.
monia
Re: Biura podróży
katida:
mnie konkretnie interesują oferty na wyjazdy z małymi dziećmi.
tak, żeby i poziom hotelu był dostosowany do ich potrzeb, i zajęcia jakieś może organizowane dla maluchów, no i wolałabym uniknąć zanieczyszczonych kurortów.
póki co rozglądałam się i w oko mi wpadły oferty scan holiday (a konkretnie ich reklamy w tv, np: http://www.youtube.com/scanholiday#p/a/u/1/KHjxkwJkvrI ) inne biura jakoś nie są bardzo bogate jeśli chodzi o propozycje dla najmłodszych...
Neckermann słyszałam że fajny, ale jakoś mnie nic konkretnie nie zainteresowało.
teraz to Ty mnie zaciekawiłaś! Która oferta ze scan holiday wpadła ci w oko???
katida
Biura podróży
nie jestem jeszcze nastawiona na jedną, konkretną ofertę :)
ale do końca stycznia jest rabat 15%.
jeśli chodzi o oferty to ze strony www wynika, że to biuto jst nastawione na wakacje rodzinne i wyjazdy z małymi dziećmi. i o to mi głównie chodzi, zajęcia animowane, hotel blisko plaży, pokoje dla rodzin z dziećmi itp.
na razie to tylko reklamy oglądałam i trochę przewertowałam stronę. areklamy są świetne, niesamowite są dzieciaki :)