Różności..

Forum - Biura podróży

2010-01-14 19:02:58
katida

Biura podróży

które z biur podróży polecacie, a które odradzacie?

chcę zaplanować już urlop, załapać się może na jakieś fajne first minute - teraz na to sezon, a u mnie w pracy "kto pierwszy ten lepszy" - termin urlopu trzeba bukować dużo wcześniej...

2010-01-14 20:26:45
monia

Biura podróży

Neckermann - byłam całą rodziną na Sri Lance, pobyt był niesamowity, kraj przepiękny, niczym pachnący ogród:) Obsługa b. dobra, wszystko na najwyższym poziomie - ale i pobyt niestety do tanich nie należał. Jednak - warto było, oj tak! Polecam!
2010-01-14 21:58:41
lyrics

Biura podróży

Polecam biuro podróży Orbis-nigdy się na nich nie zawiodłam
2010-01-15 13:33:57
emilka

Biura podróży

Nie wiem jakie biuro ci polecić, ale wiem jedno - na pewno nie polecam Sun travel - koszmar!!!
2010-01-16 18:12:57
katida

Biura podróży

mnie konkretnie interesują oferty na wyjazdy z małymi dziećmi.

tak, żeby i poziom hotelu był dostosowany do ich potrzeb, i zajęcia jakieś może organizowane dla maluchów, no i wolałabym uniknąć zanieczyszczonych kurortów. 

póki co rozglądałam się i w oko mi wpadły oferty scan holiday (a konkretnie ich reklamy w tv, np: http://www.youtube.com/scanholiday#p/a/u/1/KHjxkwJkvrI ) inne biura jakoś nie są bardzo bogate jeśli chodzi o propozycje dla najmłodszych... 

Neckermann słyszałam że fajny, ale jakoś mnie nic konkretnie nie zainteresowało. 

2010-01-17 16:57:24
monia

Re: Biura podróży

katida:

mnie konkretnie interesują oferty na wyjazdy z małymi dziećmi.

tak, żeby i poziom hotelu był dostosowany do ich potrzeb, i zajęcia jakieś może organizowane dla maluchów, no i wolałabym uniknąć zanieczyszczonych kurortów. 

póki co rozglądałam się i w oko mi wpadły oferty scan holiday (a konkretnie ich reklamy w tv, np: http://www.youtube.com/scanholiday#p/a/u/1/KHjxkwJkvrI ) inne biura jakoś nie są bardzo bogate jeśli chodzi o propozycje dla najmłodszych... 

Neckermann słyszałam że fajny, ale jakoś mnie nic konkretnie nie zainteresowało. 

teraz to Ty mnie zaciekawiłaś! Która oferta ze scan holiday wpadła ci w oko???

2010-01-18 15:31:28
katida

Biura podróży

nie jestem jeszcze nastawiona na jedną, konkretną ofertę :)

ale do końca stycznia jest rabat 15%. 

jeśli chodzi o oferty to ze strony www wynika, że to biuto jst nastawione na wakacje rodzinne i wyjazdy z małymi dziećmi. i o to mi głównie chodzi, zajęcia animowane, hotel blisko plaży, pokoje dla rodzin z dziećmi itp. 

na razie to tylko reklamy oglądałam i trochę przewertowałam stronę. areklamy są świetne, niesamowite są dzieciaki :)

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu