Różności..

Forum - Walentynki JUŻ za miesiąc

2010-01-14 10:16:42
sophie

Walentynki JUŻ za miesiąc

Jak co rok zbliża sie święto, którego jedni nie znoszą inni wręcz uwielbiają i jak co rok mam dylemat co kupić "Misiowi"?W zeszłym roku dałam mu breloczek z marką auta jakim jeżdzi z wygrawerowanym wyznaniem miłości;),ale co w tym roku? Oprócz tradycyjnego kina i kolacji przydałoby się coś jeszcze.

Macie jakieś pomysły??A może wy dostałyście kiedyś od kogoś niesamowity prezent w tym dniu?Ja dwa lata temu dostałam piekny bukiet z bardzo rzadkich kwiatów i...pierścionek zaręczynowy;))

2010-01-14 10:53:52
lyrics

Mnie się podobają prezenty zrobione własnoręcznie. To ma jakąś specyficzną wartość:)
2010-01-14 21:20:06
shae

No i ja też mam problem z walentynkami. Nie mam pojęcia, co w tym roku wymyślić.. może jakiś super seksowny wieczorek (spaghetti, winko, striptiz i te sprawy:) ?? A może coś o czym ON marzy (a czego jeszcze nie próbowaliśmy..:)) Takie.. hmm..gorące walentynki:) No nie wiem jeszcze, tylko to mi na razie przychodzi do głowy. "zwykłe" prezenty są... zwykłe, a pasowałoby coś ekstra.
2010-01-15 13:30:58
emilka

Co na walentynki? Pomysł niezbyt oryginalny, ale srpawdzony i bezpieczny - luksusowe perfumy. Plus oczywiście wieczór we dwoje - my lubimy robić sobie w domu seanse filmowe, dlaczego by nie także na walentynki:) Wypożyczę jakieś fajne komedie romantyczne (pocierpi trochę...:) a na zakończenie oczywiście poprzytulamy się i pomiziamy...:) Po cóż mi jakieś ekstrawagancje, skoro tak jest najmilej!

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu