Różności..
Forum - torby próżniowe
korba
torby próżniowe
Używacie toreb próżniowych przy przechowywaniu ubrań. pościeli itp, albo gdy wybieracie się w podróż?
Miałam zamiar jeszcze wczoraj je kupić , ale coś mnie powstrzymało i postanowiłam zasięgnąć waszej opini, czyrzeczywiście są przydatne? Czy faktycznie można zaoszczędzić miejsce?
nika
torby próżniowe
korba
torby próżniowe
nika
Re: torby próżniowe
korba:
A jakiej wielkości są twoje torby i ile się do nich mieści tak mniej więcej? Bo nie wiem, jakie kupić;/
Zależy co chcesz w nie pakować :) Mam różne wielkości - jedną torbę na kołdrę, inne mniejsze, na odzież "posezonową". Nie upycham w nich zbyt wiele żeby się nie rozszczelniły I ważna wskazówka - uważaj na producenta, kup raczej droższe torby niż tańsze bo te gorszej jakości mogą się szybko rozszczelnić. Ja jestem zadowolona z tych: http://www.jysk.fi/pl/210/346/354/1954700/a/catalog Kiedyś kupiłam inne i na drugi dzień nadawały się już do kosza, niestety nie pamiętam firmy - kupiłam je b. tanio na allegro.
nadia11
torby próżniowe
Hej Dziewczyny ,
dzięki za pomysł ! Sama mam dużo rzeczy ( ciuchy , pościel itp ) i mam zawsze problem z poukladaniemie tego . Zamierzam kupić także takie torby , dziękie jeszcze raz .
Pozdrawiam ,
Nadia x x
agnieszka22
nika
Re: torby próżniowe
nadia11:
Hej Dziewczyny ,
dzięki za pomysł ! Sama mam dużo rzeczy ( ciuchy , pościel itp ) i mam zawsze problem z poukladaniemie tego . Zamierzam kupić także takie torby , dziękie jeszcze raz .
Pozdrawiam ,
Nadia x x
Nadiu - nie ma za co
Pozdrowionka!
katida