Różności..
Forum - Jak wrażenia po sylwestrze
2010-01-02 16:17:11
sophie
sophie
Jak wrażenia po sylwestrze
Hejka ciekawa jestem gdzie wyspiarki spędzały sylwestra, czy był udany czy raczej nie będziecie go wspominać miło.Mój był udany, domówka w chatce nad jeziorem...tylko te oblodzone drewnianie schody prowadzące na plażę skończyło się wielkim sińcem na udzie i obolałym łokciem..;))czy ktoś jeszcze odniósł jakieś obrażenia??
Pozdrawiam
2010-01-03 17:07:58
wendy
wendy
A ja sprawiłam sobie szczeniaczka 31 grudnia i w trakcie sylwestra całą noc bawiłam dzidzie, ścierałam siuśki i kupki.... ale nie żałuję:)) kocham mojego westika:)
2010-01-04 10:14:23
oliwka
oliwka
Witajcie w Nowym już Roku:))
wendy - pozazdrościć westa, śliczne są te pieski!!
Ja wprawdzie obrażeń Sylwestrowych nie miałam, ale za to bardzo bolała mnie potem głowa...:) Spędzałam Sylwestra w pubie z karaoke, ze znajomymi zarezerwowaliśmy stolik, było świetnie!Pozdrawiam ;)
2010-01-04 13:04:54
elisabeth
elisabeth
Spędziłam tę noc w gronie rodziny, z moim chłopakiem siostrą, rodzicami. Bardzo zwyczajnie ale i bardzo miło.. Szczerze mówiąc nie lubię Sylwestra, zawsze mnie wtedy dopada nostalgia.. i smutek.. czuję też lęk przed tym co też przyniesie Nowy Rok.. czy za rok spotkamy się znowu w tym samym gronie.. no i od niedawna odczuwam upływający czas.. po prostu czuję że się starzeję... dopiero kończyłam liceum, a tu już 30 minęła.. jak ten czas leci...
2010-01-04 17:46:12
lyrics
lyrics
Czasem fajnie się bawię w sylwestra , czasem nie, ale zawsze odczuwam upływający czas i myślę, co planowałam w zeszłym roku i co z tych planów zrealizowałam, a czego nie, co mnie zaskoczyło i ogólnie zawsze sobie wspominam. W sumie nie jest to dla mnie naprawdę szczęśliwy czas
2010-01-05 16:15:04
sophie
sophie
Znam twój ból Elizabeth;)))szkoda że nie da się zatrzymać czasu ehh marzenia
2010-01-05 16:38:42
korba
korba
są momenty, w których chciałabym zatrzymać czas, jednak chyba byłoby to zbyt nudne, gdybym sobie żyła w nieustającym poczuciu szczęścia. Życie powinno się toczyć swoim rytmem:)
2010-01-06 08:53:34
monia
monia
Mój Sylwek był bardzo udany, spędziłam go razem z moim chłopakiem i ze znajomymi w Krynicy - wynajęliśmy domek, cały z drewna i oczywiście z kominkiem. Było naprawdę przyjemnie, nie jakaś tam wielka impreza, tylko raczej kameralnie, tak jak lubię! I nikt nie odniósł żadnych obrażeń ;)