Różności..
Forum - Jaki strój na sylwestra?
2009-12-28 12:20:54
kasia1
kasia1
Jaki strój na sylwestra?
przemyślałyscie juz sylwestrowa kreację.co wybrałyście sukienkę czy cos bardziej swobodnego.czekam na jakies podpowiedzi, ja jeszcze nie mam pomysłu
2009-12-28 12:45:42
lyrics
lyrics
Jaki strój na sylwestra?
ja się waham pomiędzy rurki czarne+szyfonowa czarna bluzka z ozdobnym dekoldem w kolorze starego złota lub czarnop biała sulienka na ramiączkach z tak jakby potarganym dołem do okolic kolan. to jest stój na domówkę
2009-12-28 12:48:43
Wiki
Wiki
Jaki strój na sylwestra?
Niewiele chyba Ci pomoge Kasiu, gdyż ja obchodzę razem z moim facetem sylwestra w domu, a precyzyjnie mówiąc - w łóżku:) Moją jedyną kreacją będzie słodki komplecik bielizny, który kupiłam właśnie w tym celu. Będziemy leżeć w łóżku i oglądać przez całą noc filmy, no i przede wszystkim... wiadomo co:) Gdybym jednak gdzieś wychodziła, postawiłabym na długą, wąską sukienkę bez ramiączek, doskonale dopasowaną do ciała, coś takiego jak tu: http://www.wyspa-kobiet.pl/pielegnacja_urody/modne_nowosci/1185.html
Uwielbiam prostotę, natomiast nie znoszę nadmiaru dodatków - również w sukienkach, bo wtedy czuję się jak choinka i tandetnie po prostu. Pozdrawiam:)