Różności..
Forum - Targi turystyki medycznej w Londynie
2009-12-09 15:50:36
Karolina
Karolina
Targi turystyki medycznej w Londynie
Hej ...
Postanowiłam podrzucić na forum ciekawy temat dotyczący tworzącego się nowego trendu, a mianowicie turystyki medycznej. Jest to bardzo fajne rozwiązanie, które niesie za sobą wiele korzyści. Izba Gospodarcza Turystyki Medycznej organizuje możliwość wystąpienia na Międzynarodowych Targach Turystyki Medycznej http://www.igtm.pl, które będą miały miejsce w kwietniu 2010 roku, polskich klinik medycznych, ośrodków SPA, ekskluzywnych hoteli oraz przewoźników itp. Dzięki temu "świat o nas usłyszy" i bardzo prawdopodobne, że tym samym, również w Polsce rozwinie się trend turystyki opartej nie na samym poznawaniu nowych miejsc, ale również da możliwość skorzystania np. z zabiegów medycyny estetycznej. Zachęcam do przyjrzenia się bliżej temu tematowi. Być może któraś z Was będzie chciała wziąć udział w Targach jako wystawca lub klientka.
Pozdrawiam serdecznie,
Karolina
Postanowiłam podrzucić na forum ciekawy temat dotyczący tworzącego się nowego trendu, a mianowicie turystyki medycznej. Jest to bardzo fajne rozwiązanie, które niesie za sobą wiele korzyści. Izba Gospodarcza Turystyki Medycznej organizuje możliwość wystąpienia na Międzynarodowych Targach Turystyki Medycznej http://www.igtm.pl, które będą miały miejsce w kwietniu 2010 roku, polskich klinik medycznych, ośrodków SPA, ekskluzywnych hoteli oraz przewoźników itp. Dzięki temu "świat o nas usłyszy" i bardzo prawdopodobne, że tym samym, również w Polsce rozwinie się trend turystyki opartej nie na samym poznawaniu nowych miejsc, ale również da możliwość skorzystania np. z zabiegów medycyny estetycznej. Zachęcam do przyjrzenia się bliżej temu tematowi. Być może któraś z Was będzie chciała wziąć udział w Targach jako wystawca lub klientka.
Pozdrawiam serdecznie,
Karolina
2009-12-09 19:48:34
agnieszka22
agnieszka22
Targi turystyki medycznej w Londynie
Medycyna estetyczna mnie póki co nie interesuje, ale pomysł jest fajny. Zawsze to korzyść gospodarcza dla naszego państwa, gdyby się to rozwinęło tzn. przyjeżdżaliby do Polski zagraniczni klienci
2010-01-31 20:43:46
Izunia
Izunia
Re: Targi turystyki medycznej w Londynie
agnieszka22:
medycyna estetyczna warszawa mnie póki co nie interesuje, ale pomysł jest fajny. Zawsze to korzyść gospodarcza dla naszego państwa, gdyby się to rozwinęło tzn. przyjeżdżaliby do Polski zagraniczni klienci
A jak dla mnie świetna sprawa - ważne żeby interes się kręcił :)