Różności..

Forum - samolotem na zakupy

2009-11-06 21:50:19
wesola

samolotem na zakupy

Dla tych którzy wybierają się na przedświąteczne zakupy do Londynu lub Paryża

http://www.lot.com/Info/PL/aspx/Content_17728.aspx

Niestety promocja trwa tylko dziś i jutro

2009-12-04 18:41:18
katida

samolotem na zakupy

o kurcze niezły pomysł :D

ja jeszcze na taki nie wpadłam, żeby na weekendowe zakupy latać do innych krajów ;)

aczkolwiek na wyprzedaże to by fajnie było ;) koleżanka leci na święta i sylwestra do chłopaka który w Anglii pracuje, też zresztą w jakiejś promocji lot-u bilety kupowała, jak na ten okres to najtańsza oferta jaką znalazła. 

i trochę jej zazdroszczę, bo własnie też z myślą o wyprzedażach leci ;))

2010-02-02 14:28:10
takczyowak

samolotem na zakupy

nawet media trąbią o tym, że masze polskie wyprzedaże nie mogą równać się z tymi na wyspach.. szkoda, że nas oszukują jeszcze :(

skorzystałam z porad zawartych w tym serwisie http://poradyspodlady.pl/2010/01/10-przykazan-%E2%80%9Esmart-shoppingu%E2%80%9D/ i przemaglowałam znajomych, fora i wynalazłam większość outlet-ów w moim mieście, tak więc za niewielkie pieniądze ubieram się w markowych sklepach :)

2010-02-02 16:07:13
lyrics

samolotem na zakupy

Żeby opłacało się lecieć na zakupy samolotem trzeba zaplanować dużżżżżże zakupy, aby  koszt przelotu był korzystny, bo np. niepolecę do Londyny po 2 pary spodni i t-shirt:D A outlety to naprawdę świetna sprawa:)
2010-02-02 16:07:48
lyrics

samolotem na zakupy

I na zakupy w outletach nie traci się całego dnia czy nawet 2lub3
2010-02-03 12:22:15
takczyowak

samolotem na zakupy

ja niestety nie zarabiam tyle ile bym chciała :) ale w przyszłości jeśli w polsce będzie panowała taka oszukańcza wyprzedaż to lot do Londynu może okazać się tańszy :)

Inne Nowości

08-03-2010
Wiosna to Ty! Kolekcja Prima Moda...
Pierwsze promienie słońca sprawiają, że zwycięża w nas tłumiona przez całą zimę ochota zrzucenia z siebie ciężkich kozaków i...
Komentarzy: 0
02-03-2010
Feria trendów w kolekcji wiosna-lato...
Sezon wiosna-lato w kolekcji RESERVED to prawdziwa feria trendów, kolorów i fasonów. To modowe powroty znanych i lubianych inspiracji...
Komentarzy: 0

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu

Galeria Zdjęć

galeria
wszystkie:
|

moda zdjęcia | Torby papierowe | Fotografia ślubna Sosnowiec | szkoła tańca dla dzieci | ubrania do tańca | Łeba noclegi | płytki opoczno | biała perła | Sklep motocyklowy | Wczasy odchudzające | Noclegi Wrocław | sklep internetowy rośliny | Kredyty bez bik |