Różności..

Forum - Czy jeszcze czytacie książki?

2009-08-11 19:10:51
emilia_s292

Czy jeszcze czytacie książki?

Mam na myśli w tradycyjny sposób. Ja bardzo lubię czytać.Mimo że ostatnio nie miałam zbyt dużo czasu ( córeczka 2 latka) jeśli mam wolną chwilkę to chwytam za książkę (ostatnio Alchemik-paulo coelhio). W tych czasach chyba coraz mniej osób a szczególnie młodych czyta.
2009-08-21 13:47:22
Mirabell

Oczywiście, że tak ;D Jeżeli tylko mam czas, to jak najbardziej. Obecnie studiuje dziennie, wiec raczej nie mam czasu, ale w wakacje owszem... pobiegłam do biblioteki ii przeczytłam Kaspijskie Marzenia-Gina B. Nahai chociaż nie skończyłam, bo bardzo mnie dołowala, Bazdomna- Diana Palmer ii takie o zaświatach ;D Najbardziej lubie czytać romanse i nie uważam tego za wstyd:PP hehe
2009-08-24 12:03:46
emilia_s292

Ja też lubię romanse.Uwielbiam książki Danielle Stell. Warto czytac!
2009-08-24 12:09:19
oliwka

lubię wyłącznie DOBRE romanse, np. Przeminęło z wiatrem, Anna Karenina, Hrabia Monte Christo, Martin Eden.. jeśli ktoś nie czytał.. MUSI to zrobić!!
2009-09-08 09:54:57
Wika

Ja też lubię czytać:) zawsze czytam do poduszki:) uwielbiam Morella i Grishama czyli bardziej sensację! Chociaż romanse też zdarza mi się czytać!
2009-10-02 13:38:09
katida

uwielbiam czytać, codziennie czytam w drodze do pracy :)
2010-01-20 22:28:09
barbie

Och, nie mogłabym żyć bez książek Pocałunek

Czytam wszystko, ale tez uwielbiam romanse, aktualnie czytam kontynuację  "Przeminęło z wiatrem"  czyli "Scarlett"Perskie oko

2010-01-20 22:41:46
lyrics

Też uwielbiam czytać, jeśli tylko mam czas( szczególnie w wakacje) potrafię czytać cały dzień, żeby skończyć książkę od której oderwać się nie mogę:) preferuję kryminały i książki, gdzie jest do rozwiązania jakaś zagadka z przeszłości np.
2010-01-22 13:56:14
kasia1

Ja też uwielbiam książki, miłość do nich zaszczepiła we mnie mama.Zawsze w drodze do pracy cos czytam teraz Marqueza Miłosc w czasach zarazy uwielbiam jego książki
2010-09-27 12:30:03
cebulka

Co to za pytanie. Ja sobie nie wyobrażam życia bez książek. Przecież to idealna odskocznia od codzienności.
2010-10-15 13:25:59
nietoperek

Kiedyś nie lubiłam..wręcz nie cierpiałam czytac książek - i nie czytałam. Lata gimnazjum i liceum byłam zwolenniczką lektur w postaci filmów lub ściąg. Wtedy jedyna książką (z poza lektur) jaką przeczytałam był "Pamiętnik Narkomanki" (czytałam ją kilkukrotnie). Teraz wszystko troszkę się zmieniło.. może i co nieco bym przeczytała, ale najzwyczajniej nie mam na to czasu. Tak wiec cięzko mi stwierdzić czy w chwili obecnej lubię czytać książki.
2010-11-19 12:49:56
Paula82

Tak czytamy książki, gazety:D moją ulubiona autorką jest Marian Keyes. Opisuje perypetie kobietek koło 30stki, z duzych miast, sa pełne humoru, czyta się z ogromnym zaciekawieniem. Wiadomo, że opisuje perypetie miłosne, ale tez i w pracy. Juz przeczytałam ksiązek tej autorki, i to w języku angielskim:] trzeba ćwiczyć język:D
2011-02-09 16:06:07
aluta

Ja bardzo lubię czytać książki. Jest to dla mnie naprawdę bardzo duża przyjemność. Nic mnie tak nie odpręża jak właśnie dobra literatura. Lubię wtedy puścić dodatkowo ulubioną muzykę, aby stworzyć sobie lepszy klimat przy czytaniu.
2011-09-26 12:58:27
Surimi

pewnie , że czytamy, szczególnie teraz jak jest taka możliwość, że mozna czytać e-booki, albo słuchać audiobooki , jest to dobre rozwiązanie , szczególnie dla tych co stoją, w korku, dla tych pań co sa zainteresowane książkami o tematyce prawdziwe historie znalazłam takie wydawnictwo alehistorie.pl i tam można znaleźć bardzo ciekawe pozycje 
2011-11-07 20:15:05
samotniczka

czytamy czytamy :) nie sądze, żeby było aż tak źle w polsce z czytaniem książek. większość moich znajomych czyta regularnie.

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu