Medycyna estetyczna - pytania do chirurga plastyka

Forum - Grudki po liposukcji brzucha!

2009-04-12 08:34:28
Yokoono

Grudki po liposukcji brzucha!

Ponad rok temu oddałam się zabiegowi Liposukcji Brzucha. Po zabiegu na moim brzuchu pozostały nieestetyczne grudki, skóra jest jakby pofalowana, mało jędrna. Lekarz poinformował mnie, że to z czasem przeminie – niestety tak się nie stało! Co mogę z tym zrobić i dlaczego tak się stało?
2009-05-18 10:02:11
Redakcja

Grudki po liposukcji brzucha!

W przypadku zabiegu liposukcji na obszarze brzucha jednym z kluczowych elementów prawidłowej rekonwalescencji jest wykonywanie drenażu limfatycznego lub masażu klasycznego 2-3 razy w tygodniu przez okres ok 6-8 tygodni. Pozwala to zredukować wszelkiego rodzaju nierówności i znacznie poprawić pozabiegowy efekt estetyczny. Ewentualna seria wizyt u masażysty może przynieść poprawę, jeśli to nie poskutkuje w uzyskaniu satysfakcjonującego Panią efektu może pomóc zabieg korekcyjny.

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu

moda zdjęcia | fryzura włosy długie | Bukiety Wrocław | SPA | alufelgi | Sprzęt sportowy | stomatolog warszawa | dom weselny | fryzjer naomi iława | alufelgi | Plecaki Szkolne | prace magisterskie | sprzedam psa | dermatolog warszawa | Łeba Noclegi | pisanie prac licencjackich | luksusowe apartamenty | Modelowanie włosów | Noclegi w Łebie | konferansjer | automyjnia | Sklep sportowy | złoto | studio nagrań warszawa | sukienki | nowoczesne obrazy |