Psyche

Forum - Motywacja, mobilizacja

2010-03-12 15:14:41
lyrics

Motywacja, mobilizacja

Jak obudzić je w sobie? Jakimi działaniami, podstępami? Zbiża się wiosna, a ja nie mam chęci do życia....
2010-03-15 12:30:12
oliwka

Motywacja, mobilizacja

Byc może masz depresję? Radziłabym skontaktować się z psychologiem!
2010-03-17 07:49:40
lyrics

Motywacja, mobilizacja

Wydaje mi się , że przy depresji czułabym się gorzej, już kiedyś to przechodziłam i faktycznie jest troszkę podobnie, ale to jednak nie to. Teraz głównie chodzi mi o to, że kiedyś życie ogólnie sprawiło mi radość, poza małymi wyjątkami oczywiście, a teraz zmuszam się do zrobienia czegokolwiek i wszystko, co robię jest takie bardzo męczące, robione z musu, bez blasku, polotu...szare i nijakie
2010-10-12 14:17:19
aluta

Motywacja, mobilizacja

Uważam, że na nasza kondycje psychiczną duży wpływ ma nasz styl zycia. Uważam, że osoby, które uprawiają jakiś sport i odpowiednio się pdzywiają, czerpią więcej satysfakcji z każdego dnia, ponieważ są mniej zmęczone i ociężałe. warto od tego spróbować a jak nie pomoże to szukać innych metod :)
2010-10-15 13:12:06
nietoperek

Motywacja, mobilizacja

Musisz wyjść do ludzi.. iść na jakąś imprezę, przyjęcie czy do klubu. Poproś przyjaciółki o wspólny weekend po za domem (po za miastem) troszkę świeżego powietrze, oderwanie się od ciedzienności, zapomnienie o kłopotach, problemach i sprawach zycia codziennego napewno wyjdzie Ci na plus.
2010-10-21 14:03:35
wesolaEwka

Motywacja, mobilizacja

Moim zdaniem powinnaś wyjść gdzieś ze znajomymi, rozerwać się, chociaż przez jeden wieczór zapomnieć o wszystkich problemach, a wtedy na pewno nabierzesz nowych sił i chęci do życia :)

Natomiast jeśli masz problem z motywacją z powodów zdrowotnych, to może warto byłoby zainwestować w jakieś suplementy diety. Obecnie jest wiele na rynku takich, które dodają energii i odświeżają umysł :)

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu