Psyche

Forum - Kurs szybkiego czytania

2010-03-03 18:41:34
agnieszka22

Kurs szybkiego czytania

Robiła któraś z was sobie kurs szybkiego czytania bądź zapamiętywania? Gdzie można takie coś przejść? Daje oczekiwane efekty?
2010-03-04 21:40:47
wendy

Kurs szybkiego czytania

Koleżanka uczęszczała na ten kurs:) potem twierdziła, że potrafi przeczytać całą stronę w książce jedynie spoglądając na nią dwukrotnie - po przetestowaniu jej stwierdziłyśmy (ja i moje inne koleżanki) że ściemnia..:) owszem, szybko czyta, ale w granicach normy (ja tak potrafię bez żadnego kursu..). Nie wierzę zatem w żadne takie cuda!
2010-03-05 11:27:23
agnieszka22

Kurs szybkiego czytania

A ja miałam nadzieję, że da się czytanie przyśpieszyć;/ Czasem czytam wolniej( tak dla relaksu, jakąś dowolnie wybraną pozycję)czasem szybciej( lektury na uniwwerek po 2tys stron z czego mam opracować tylko jeden wątek;/) dlatego myślałam, że da się to jakoś wypracować.
2010-04-30 10:06:02
Jagoda

Kurs szybkiego czytania

też o takim kursie myślałam.. może koleżanka za mało ćwiczyła? bo to się jednak na ćwiczeniach opiera..

Inne Nowości

25-06-2010
Czar letnich kurortów
Wakacje będziesz spędzać w nadmorskich kurortach i już teraz pytanie co spakować do walizek spędza Ci sen z powiek? Sprawdź...
Komentarzy: 0
25-06-2010
Muzyczne lato, stylowe lato...
Wakacje to gorący okres nie tylko ze względu na wysokie temperatury - od kilku lat lato w Polsce kojarzy się przede wszystkim z...
Komentarzy: 0

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu

Galeria Zdjęć

galeria
wszystkie:
|

moda zdjęcia | fryzura włosy długie | Bukiety Wrocław | Kredyty bez bik | SPA | alufelgi | Rolki | Sklep Turystyczny | Sprzęt sportowy | stomatolog warszawa | dom weselny | fryzjer naomi iława | alufelgi | Plecaki Szkolne | prace magisterskie | sprzedam psa | Łeba Noclegi | pisanie prac licencjackich | luksusowe apartamenty | Bemary elektryczne i gazowe | Modelowanie włosów | Kosmetyki naturalne Florame | Noclegi w Łebie | konferansjer | imprezy integracyjne |