Psyche
Forum - Krzyk podczas snu
nadia11
Krzyk podczas snu
Ostatniej nocy i noc wczesniej wybudziłam się ze snu z krzykiem . Nie pamiętam snu , nie sądze , że był to koszmar . Pamiętam , że w snie krzyczałam i czułam, że muszę sie wybudzić. Mogłam to kontrolować i wybudzałam się z krzykiem i przyśpieszonym oddechem.
Trochę mnie to zaniepokoiło , bo nigdy do tego nie dochodziło. Mój partner też się trochę zaniepokoił i jak zadał mi pytanie czy wszystko u mnie w porządku , czy nie mam żadnych problemów to odpowiedziałam ze nie.
I naprawde tak jest , może czuję się troche przemęczona pracą i to tyle .
Czasem jak za dużo zjem i kładę się spać z pełnym żołądkiem to mam koszmary , ale nigdy nie krzyczałam przez sen . Trochę mnie to niepokoi , wiecie jaka może być przyczyna ?
wendy
Krzyk podczas snu
Witam:) Mnie również czasem zdarza się krzyczeć we śnie - to zależy od tego, co się nam śni, po prostu:) Zauważyłam że takie sny przytrafiają mi się szczególnie wtedy, kiedy przeżywam silny stres. A moja siostra, gdy była w ciąży, strasznie zamartwiała sie o swoje dziecko i niemalże codziennie miała jakieś koszmary!
Najgorszy sen, który nie tak dawno miałam: śniło mi się że się duszę, że coś ściska mnie za szyję i nie mogę oddychać.. obudziłam się łapczywie łapiąc oddech.. okropność.. najgorsze że musiałam faktycznie nie oddychać przez jakiś czas - miałam przyspieszony puls, bolało mnie w klatce piersiowej.. Na szczęście taki sen przydarzył mi się tylko raz. I mam nadzieję , że ostatni..
agnieszka22
Krzyk podczas snu
nadia11
Krzyk podczas snu
Od dawna interesowałam sie snami i ich znaczeniem i wiem na ten temat bardzo duzo . Nigdy nie budzilam sie z krzykiem i takze ten sen nie był o krzyku .... Wiec do konca tego nie rozumiem .... Ale jak na razie przestałam krzyczeć i spie normalnie :)
x
agnieszka22