Psyche
Forum - the secret, prawo przyciągania - na mnie to nie działa! Dlaczego??
dona
the secret, prawo przyciągania - na mnie to nie działa!
shae
the secret, prawo przyciągania - na mnie to nie działa! Dlaczego??
według mnie nie można w nic ślepo wierzyć, bo staje się to fanatyzmem. Co do the secret - jest ogromna siła we właściwym myśleniu. W końcu, choć często nie mamy wpływu, na to co się dzieje "na zewnątrz", zawsze mamy wpływ jak na to reagujemy. I traktując w ten sposób the secret nie sposób się rozczarować!
Prawo przyciągania działa w moim życiu, ale nie traktuję tego jako czegoś magicznego, w stylu - pomyśl---> masz. To raczej u mnie wygląda tak: właściwe myślenie, wizualizacja czegoś ----> działanie, i to właśnie to ukierunkowane działanie jest najważniejsze.
Innymi słowy: nie można położyć się do łóżka i czekać na to aż manna z nieba spadnie.
Spróbuj powiązać to wszytko do kupy, a przede wszytkim działać, z wiarą że swój cel osiągnęłaś. I w końcu go osiągniesz, na pewno - o ile naprawdę tego pragniesz, i robisz wszystko co konieczne, by to osiągnąć - bez ociągania się! U mnie to się sprawdza zawsze. Pozdrawiam!:)
milan
polecam ci książke naukowa metoda wzbogacania się, możesz ją za darmo pobrać tutaj: http://www.wyspa-kobiet.pl/sekrety_szczescia/psyche/101.html
Stosuję - działa!!! Dzieki niej moje życie zmienia się w niewyobrażalny sposób - a raczej dzięki temu, co zmieniałam w sobie! Gorąco polecam!
Wiki
MILAN - serdecznie Ci dziękuję za linka i polecenie książki o naukowej metodzie wzbogacania się. Rzeczywiście jest r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-a! Czy to działa... jeszcze nie wiem, ale jestem przepełniona optymizmem i chęcią do działania. A u mnie to jest już sukcesem:)! Oczywiście natychmiast wcielam wskazówki w życie. Mam problem jedynie z odbiorem paru kwestii - książka została napisana 100 lat temu i realia trochę się zmieniły - ale przecież są to prawdy uniwersalne. Tylko troszkę dziwnie się czyta, ale to nic - dam radę:))
Dziękuję jeszcze raz:) pozdrawiam!