Psyche

Forum - the secret, prawo przyciągania - na mnie to nie działa! Dlaczego??

2009-05-11 08:26:27
dona

the secret, prawo przyciągania - na mnie to nie działa!

Będąc pod ogrommym wrażeniem filmu the secret, kupiłam też książkę. Początkowo stosowałam to wszystko entuzjastycznie, oczywiście nie zawsze mi się udawało przezwyciężyć pesymizm, ale naprawdę się starałam. No i doprowadziłam się do stanu, że wszystko zaczęło mnie wkurzać , tj, to jak mouje życie wygląda, a jak sobie je wizualizuję, to ile zarabiam itd. Dochodze do wniosku że to wszystko ściema! Albo ja coś źle robię i na mnie to po prostu nie działa. Proszę o wypowiedź osoby, które mają jakieś doświadczenie w zastosowaniu prawa przyciągania. Będę wdzięczna za wasze uwagi i pomoc!
2009-05-12 08:37:20
shae

the secret, prawo przyciągania - na mnie to nie działa! Dlaczego??

według mnie nie można w nic ślepo wierzyć, bo staje się to fanatyzmem. Co do the secret - jest ogromna siła we właściwym myśleniu. W końcu, choć często nie mamy wpływu, na to co się dzieje "na zewnątrz", zawsze mamy wpływ jak na to reagujemy. I traktując w ten sposób the secret nie sposób się rozczarować!

Prawo przyciągania działa w moim życiu, ale nie traktuję tego jako czegoś magicznego, w stylu - pomyśl---> masz. To raczej u mnie wygląda tak: właściwe myślenie, wizualizacja czegoś ----> działanie, i to właśnie to ukierunkowane działanie jest najważniejsze.

Innymi słowy: nie można położyć się do łóżka i czekać na to aż manna z nieba spadnie.

Spróbuj powiązać to wszytko do kupy, a przede wszytkim działać, z wiarą że swój cel osiągnęłaś. I w końcu go osiągniesz, na pewno - o ile naprawdę tego pragniesz, i robisz wszystko co konieczne, by to osiągnąć - bez ociągania się! U mnie to się sprawdza zawsze.  Pozdrawiam!:)

2009-06-15 14:36:01
milan

polecam ci książke naukowa metoda wzbogacania się, możesz ją za darmo pobrać tutaj: http://www.wyspa-kobiet.pl/sekrety_szczescia/psyche/101.html

Stosuję - działa!!! Dzieki niej moje życie zmienia się w niewyobrażalny sposób - a raczej dzięki temu, co zmieniałam w sobie! Gorąco polecam!

2009-07-22 21:38:35
Wiki

MILAN - serdecznie Ci dziękuję za linka i polecenie książki o naukowej metodzie wzbogacania się. Rzeczywiście jest r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-a! Czy to działa... jeszcze nie wiem, ale jestem przepełniona optymizmem i chęcią do działania. A u mnie to jest już sukcesem:)! Oczywiście natychmiast wcielam wskazówki w życie. Mam problem jedynie z odbiorem paru kwestii - książka została napisana 100 lat temu i realia trochę się zmieniły - ale przecież są to prawdy uniwersalne. Tylko troszkę dziwnie się czyta, ale to nic - dam radę:))

Dziękuję jeszcze raz:) pozdrawiam!

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu

moda zdjęcia | fryzura włosy długie | Bukiety Wrocław | SPA | alufelgi | Sprzęt sportowy | stomatolog warszawa | dom weselny | fryzjer naomi iława | alufelgi | Plecaki Szkolne | prace magisterskie | sprzedam psa | dermatolog warszawa | Łeba Noclegi | pisanie prac licencjackich | luksusowe apartamenty | Modelowanie włosów | Noclegi w Łebie | konferansjer | automyjnia | Sklep sportowy | złoto | studio nagrań warszawa | sukienki | nowoczesne obrazy | kalendarze |