Miłość, związki, partnerstwo
Forum - druga połowka w zk
iza11
druga połowka w zk
miszka1988
druga połowka w zk
iza11
ladyeuphoria
ewelina1818
miszka1988
druga połowka w zk
miszka1988
druga połowka w zk
pacia
druga połowka w zk
ja rownież jestem ;) dzis tez moj były dzwonil...powiem wam ze jestem w szoku...bo normalnie rozmawialismy...bez klotni bez pretensji...nawet pozartowalismy ;) jak chce to potrafi;p
iza11
druga połowka w zk
pacia
druga połowka w zk
izus spokojnie nie daje sie ;) nie ma takiej opcji ;)mial tez komisje o przerwe w karze ale blacha. moze to i lepiej/. Miszka a czy pewna osoba, juz o mnie zapomniala ???
miszka1988
druga połowka w zk
pacia napewno nie zapomniala ale nie ma karty pewnie,spytam sie to ci napisze,a ja dzisiaj na nocke drugi dzien buuuu,masakra jakas.... u mnie nic sie nie dzieje ale chyba mamy ciche dni od 2 dni bo jakos nie gadamy jak zawsze on sie pyta co mi jest a ja nie potrafie mu yego powiedziec....hmmmm
znowu mam takie dni ze czuje ze to wszystko bez sensu ze poco mi to ajjj tesciowka w domu siedzi nie ma jak gadac nawet .....
pacia
druga połowka w zk
miszka1988
druga połowka w zk
malami
miszka1988
druga połowka w zk
radzimy sobie raz lepiej raz gorzej zalezy od dnia godziny i miesiaca hehehe,jest ciezko ale same sie na to zdecydowalysmy,tak naprawde nie musimy...
a gdzie twoj siedzi i ile ?
miszka1988
druga połowka w zk
malami
malami
iza11
druga połowka w zk
a ja od kilku dni sobie nie radze mam dola jak cholera wszystko wydaje mi sie bez sensu......
a co do naszej kolezanki ....jak mi przykro
ewelina1818
druga połowka w zk
hey dziewczyny :) witam nową koleżankę , to ze jest forum publiczne to nic se nie stanie jak nam napiszesz gdzie twoja połówka jest :)
A jak dziewczyny samopoczucie ?
malami
miszka1988
iza11
druga połowka w zk
jak widac niektorym nudno w swoim kurniczku to do innego zaglada.....hmmm bo my sie widujemy i nie musimy tu wszystkiego pisac......
miszka sama wiesz jak to jest dopuki walczysz jestes zwyciezca ale ja juz nie mam sil walczyc.....
miszka1988
druga połowka w zk
iza bedzie dobrze ,musi byc u mnie tez sytuacja rodzinna sie pogarsza (mowilam ci)i niewiadomo czy nie bede miala nastepnych obowiazkow...
miszka1988
miszka1988
pacia
Re: druga połowka w zk
malami:
a wy piszecie gdzie wasi sa?
widze że dziewczynki znalazlyście sobie kurniczek
POZDRAWIAM NIKITA93
cos cięko Wam idzie to pisanie
nikitko zalosna jestes...jak na tamto forum wchodzily dziewczyny pod lewymi nikami to odrazu donosilas do moderatorek a sama co robisz ? widac niczym sie od nich nie roznisz hehe szkoda mi ciebie ;) dolacz do grona dzieci emo ;)
malami
miszka1988
druga połowka w zk
ja wstalam dzisiaj o 15 moj mnie obudzil ale i tak mi sie chce spac ale pracowac trzeba :)i nie byc smierdzacym leniem i lezec do gory dupa w domu:)powoli szykuje sie na intyma :p
izus zebys zobaczyla dzisiaj rano ewelke jaka blada byla biedna ehhh:)
ponad roczek i koniec kary a bylo tak duzo ale dobre pismo, napisane z glowo to pol sukcesu a napisana apelacja to nastepne pol:)glowka pracuje:)
psotka
druga połowka w zk
malami
psotka
rudarita
miszka1988
druga połowka w zk
dziewczynki wejdzcie na te drugie forum,jest co tam dla was:)
witam rudarite no mi troszke zostalo i jestem przed apelacja:)poz was:)
rudarita
druga połowka w zk
malami