Miłość, związki, partnerstwo

Forum - pozytywne strony bycia singlem

2010-01-04 19:06:12
lyrics

pozytywne strony bycia singlem

jak w temacie- co uważacie za pozytyw bycia singlem?

dla mnie jest to głównie WOLNOŚĆ i mniej problemów:)

2010-01-04 22:35:13
helga3

odpowiem Ci na to pytaniem: Co jest najczęstszą przyczyną rozwodów?

.............................................................................

Małżeństwo!!

Pozdr:))

2010-01-05 16:09:55
sophie

kiedy po 4 latach rozstałam się z facetem dopiero wtedy się zorientowałam jak wiele ograniczeń wprowadza w życie bycie w związku. Najgorsze to chyba to że człoweik zapomina myśleć Ja zamiast My.

Kiedy jesteś singlem możesz myśleć tylko o sobie i chyba to jest najlepsze;)))) 

2010-01-05 16:26:21
lyrics

zdecydowanie myślenie "my" zamiast "ja" utrudnia życie;/ trzeba szukać kompromisowych rozwiązań iw pewnym sensie myśleć za dwoje np. czy to nie będzie kolidować z naszymi wspólnymi planami itd
2010-03-04 10:11:05
Dzidzia

ja muszę sobie wmawiać, że fajnie jest być singlem bo rozstałam się po 4 latach z facetem, on w ogóle o mnie nie walczył i siłą rzeczy stałam się singlem:( a czy fajnie jest? ma to swoje plusy i minusy...
2010-03-04 11:24:19
lyrics

Pewnie przez to , że tak długo ze sobą byliście ciężko ci przekonać się do singlowania, ale może z czasem, który zaleczy rany spojrzysz na to pozytywniejszym okiem:)
2010-07-15 11:18:35
jarrybegood

Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć tak: same pozytywy....ale do pewnego wieku. Później zdecydowanie lepiej być sparowanym.

-------------------------------------------------

zabawy andrzejkowe - walentynki

Inne Nowości

25-06-2010
Czar letnich kurortów
Wakacje będziesz spędzać w nadmorskich kurortach i już teraz pytanie co spakować do walizek spędza Ci sen z powiek? Sprawdź...
Komentarzy: 0
25-06-2010
Muzyczne lato, stylowe lato...
Wakacje to gorący okres nie tylko ze względu na wysokie temperatury - od kilku lat lato w Polsce kojarzy się przede wszystkim z...
Komentarzy: 0

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu

Galeria Zdjęć

galeria
wszystkie:
|

moda zdjęcia | fryzura włosy długie | Bukiety Wrocław | Kredyty bez bik | SPA | alufelgi | Rolki | Sklep Turystyczny | Sprzęt sportowy | stomatolog warszawa | dom weselny | fryzjer naomi iława | alufelgi | Plecaki Szkolne | prace magisterskie | sprzedam psa | Łeba Noclegi | pisanie prac licencjackich | luksusowe apartamenty | Bemary elektryczne i gazowe | Modelowanie włosów | Kosmetyki naturalne Florame | Noclegi w Łebie | konferansjer | imprezy integracyjne |