Miłość, związki, partnerstwo
Forum - jak podrywacie?
oliwia
jak podrywacie?
cześć wszystkim! Powiedzcie jak u Was jest: czy podrywacie facetów? Jeśli tak, jak to robicie? Może macie jakieś swoje sposoby? Co w ogóle myślicie o podrywaniu faceta przez kobietę??
Jestem od kilku lat samotna a trzydziestka właśnie z hukiem przeminęła. No i mam dość czekania na to, aż ktoś mnie zaczepi:) Jest np tak: jestem na jakiejś imprezie i widzę kogoś interesującego i.. no właśnie i co dalej? Jakoś mam tak zakorzenione że jeśli zrobię pierwszy krok wyjdę na idiotkę, albo nie daj boże na puszczalską.. Jest na tej stronie artykuł o sztuce uwodzenia: http://www.wyspa-kobiet.pl/sekrety_szczescia/zwiazki/65.html ale nie wiem czy się nie zbłąźnię uśmiechając się raz po raz do faceta.... co o tym sądzicie?
alice
jak podrywacie?
Hej:)
doskonale rozumiem Twoje obawy.. na szczęście jestem już "zajęta" i to mój facet zrobił pierwszy krok.. Myślę, że jeśli kobieta podrywa mężczyznę z klasą, nie nachalnie i nie wulgarnie, to wszystko jest ok. Podziwiam kobiety które potrafią pierwsze zagadać mężczyznę, - ja do takich nie należę. W artykule o którym wspominasz nie ma nic o podchodzeniu do mężczyzny, lecz o wysyłaniu sygnałów świadczących o Twoim zainteresowaniu, Myślę że jest to fajny sposób, szczególnie dla tych mniej śmiałych. Według mnie powinnaś tego spróbować.
Malina
jak podrywacie?
efka
jak podrywacie?