Miłość, związki, partnerstwo

Forum - jak podrywacie?

2009-04-14 21:34:33
oliwia

jak podrywacie?

cześć wszystkim! Powiedzcie jak u Was jest: czy podrywacie facetów? Jeśli tak, jak to robicie? Może macie jakieś swoje sposoby? Co w ogóle myślicie o podrywaniu faceta przez kobietę??

Jestem od kilku lat samotna a trzydziestka właśnie z hukiem przeminęła. No i mam dość czekania na to, aż ktoś mnie zaczepi:) Jest np tak: jestem na jakiejś imprezie i widzę kogoś interesującego i.. no właśnie i co dalej? Jakoś mam tak zakorzenione że jeśli zrobię pierwszy krok wyjdę na idiotkę, albo nie daj boże na puszczalską.. Jest na tej stronie artykuł o sztuce uwodzenia: http://www.wyspa-kobiet.pl/sekrety_szczescia/zwiazki/65.html ale nie wiem czy się nie zbłąźnię uśmiechając się raz po raz do faceta.... co o tym sądzicie?

2009-04-15 08:35:43
alice

jak podrywacie?

Hej:)

doskonale rozumiem Twoje obawy.. na szczęście jestem już "zajęta" i to mój facet zrobił pierwszy krok.. Myślę, że jeśli kobieta podrywa mężczyznę z klasą, nie nachalnie i nie wulgarnie, to wszystko jest ok. Podziwiam kobiety które potrafią pierwsze zagadać mężczyznę, - ja do takich nie należę. W artykule o którym wspominasz nie ma nic o podchodzeniu do mężczyzny, lecz o wysyłaniu sygnałów świadczących o Twoim zainteresowaniu, Myślę że jest to fajny sposób, szczególnie dla tych mniej śmiałych. Według mnie powinnaś tego spróbować. 

2009-04-16 12:05:49
Malina

jak podrywacie?

A ja Was zupełnie nie rozumiem, jak może być w tym coś dziwnego, że dziewczyna pierwsza podchodzi do chłopaka? Nie wiem, być może to różnica wieku - mam 23 lata, ale ja kompletnie nie rozumiem waszego podejścia. Jeśli mi się ktoś podoba, to uśmiecham się i podchodzę do niego. Jeśli ja mu się nie spodobam, przecież to nie koniec świata. No i niekoniecznie od razu musi COŚ być.. A poza tym faceci uwielbiają być pierwsi zaczepiani, czyż nie?:) Każdemu to bardzo schlebia, i na pewno nikt sobie nie myśli że od rozmowy jest się puszczalskim:)
2009-04-21 14:52:45
efka

jak podrywacie?

Bardzo często podrywam facetów wzrokiem, to świetna zabawa i nie musi od razu kończyć się randka. Zyskuję w ten sposób wielu znajomych. Najważniejsze chyba to być miłym dla wszystkich, takie kobiety nie mają problemów z podrywaniem. Oliwio, myślę, że uśmiechając się do kogoś nie wysyłasz komunikatu że jesteś puszczalska czy śmieszna, tylko że jesteś otwarta na nowe znajomości. To bardzo pomaga w relacjach z ludźmi, nie tylko mężczyznami. wypróbuj spojrzenie i uśmiech a później będzie łatwiej ci nawiązać kontakt słowny. Trening czyni mistrza. I jeszcze język ciała..... To już wyraźne danie do zrozumienia że jesteś zainteresowana konkretnym mężczyzną. Takie gierki dowartościowują przede wszystkim nas, efekty mogą okazać się zaskakujące.

Newsletter

Jeśli chcesz być powiadamiana o nowosciach zapisz się do naszego biuletynu